Retreats

Retreats

Här ser du de retreats som är på gång i närtid.
Hoppas vi ses ♡

Är du nyfiken på fler kommande retreats eller har frågor eller önskemål?
Skicka ett meddelande eller maila create.w.erica@gmail.com.

COUPLES RETREAT

Come Closer

Välkommen till en oförglömlig helg tillsammans med din partner i närvaro, nyfikenhet och kärlek. En helg där ni får tid och space tillsammans utanför vardagens rutiner och måsten, så att ni kan landa tillsammans och mötas på riktigt.

TYST RETREAT

Upplev tystnadens magi

Välkommen till ett ljuvligt retreat i tystnad där vi begränsar intrycken utifrån så att du kan uppleva dig själv inifrån. En helg där du får omfamna nuet och det kravlösa varandet i din sanna essens. Vad finns där att uppleva när bruset tystnar och du till fullo landar hem i dig?

Din tid är nu!

SOUL CIRCLE

Utvecklas och möt soul friends

Vi träffas online i grupp och delar och inspireras kring ämnen om livet och spiritualitet. Att utvecklas tillsammans är mer kraftfullt, mer inspirerande och mer glädjefyllt. Längtar du efter soul friends och inspiration, och vill utvecklas och ta ditt liv till nästa nivå?
This is for you!

1:1 GUIDANCE

Ta dig och ditt liv till nästa nivå

Jag guidar dig till att hitta hem till din sanning och kliva i den härligaste och friaste versionen av dig så att du kan leva ut din fulla potential. Vill du uppgraderas och lära dig att samarbeta med universum så att du med flow och glädje kan skapa ett liv som du älskar?
I am your girl!