Soulful Dance Journey

Soulful
Dance Journey

SOULFUL DANCE JOURNEY

Välkommen på en guidad dansresa som väcker hela dig till liv. Inifrån och ut. Här släpper vi hur det ser ut och njuter av hur det känns.

Du får uppleva att röra dig på det sätt din kropp och själ längtar efter till olika typer av musik. Det är en form av meditation i rörelse, du lämnar sinnet och kommer ner i kroppen och lyssnar inåt. Det är underbart frigörande, läkande och så härligt!    

Soulful Dance hjälper dig att komma i kontakt med dig själv, din kropp, ditt inre - sårbarheten, visdomen, tilliten OCH livsglädjen, kraften, modet, lekfullheten, friheten - allt det du är.

  Här får alla dina färger och nyanser komma till uttryck, i ett tryggt och tillåtande space där du kan släppa taget, vila in och leva ut.  Ditt sinne får vila och du får möjlighet att uppleva dans och rörelse på ett helt nytt sätt. En gåva för hela dig!  

Du kanske vill röra dig mjukt och inkännande, eller fartfyllt och färgsprakande - du låter din kropp visa vägen, och du dansar för din skull, för att det känns skönt och härligt!    

Jag guidar dig till att komma hem till dig, och röra dig och uttrycka dig på det sätt din kropp och själ längtar efter.  

Jag håller i Soulful Dance Journeys i Göteborg och Västerås. Klicka på knappen för att se om det finns några planerade tillfällen.

Varmt välkommen att uppleva magiska stunder i dig själv och tillsammans - där vi fyller på, kommer hem och kommer till liv!

 Med kärlek och glädje,

Erica

SOUL CIRCLE

Utvecklas och möt soul friends

Vi träffas online i grupp och delar och inspireras kring ämnen om livet och spiritualitet. Att utvecklas tillsammans är mer kraftfullt, mer inspirerande och mer glädjefyllt. Längtar du efter soul friends och inspiration, och vill utvecklas och ta ditt liv till nästa nivå?
This is for you!

1:1 GUIDANCE

Ta dig och ditt liv till nästa nivå

Jag guidar dig till att hitta hem till din sanning och kliva i den härligaste och friaste versionen av dig så att du kan leva ut din fulla potential. Vill du uppgraderas och lära dig att samarbeta med universum så att du med flow och glädje kan skapa ett liv som du älskar?
I am your girl!

Din tid är nu!