TYST RETREAT

~ SACRED SILENCE RETREAT ~

Välkommen till Skogshem för 3 dagars sommarmagi i tystnad, där vi begränsar intrycken utifrån för att uppleva oss själva inifrån. Vi omfamnar nuet och det kravlösa varandet, och utforskar de magiska mellanrummen. Vad finns där att uppleva när bruset tystnar och du till fullo landar hem i dig?

Detta retreat bjuder in till att connecta med dig själv, grunda dig i din essens och fylla på dig djupt inifrån.  

 Genom att omfamna tystnaden skapar vi utrymme för så mycket vackert som inte får plats i vardagens brus. I tystnaden finns utrymme för att ta emot, att landa i det som är sant, att få perspektiv, att tänka klart tankar, känna klart känslor. Där finns utrymme för reflektion, klarhet, insikt, för vila, återhämtning, läkning.

Tystnaden ger dig gåvan att släppa taget om görandet, och mjukt omfamna och uppleva det vackra och enkla naturliga varandet.

UPPLEV TYSTNADENS MAGI

Välkommen till Skogshem för 3 dagars sommarmagi i tystnad, där vi begränsar intrycken utifrån för att uppleva oss själva inifrån. Vi omfamnar nuet och det kravlösa varandet, och utforskar de magiska mellanrummen. Vad finns där att uppleva när bruset tystnar och du till fullo landar hem i dig?

 Detta retreat bjuder in till att connecta med dig själv, grunda dig i din essens och fylla på dig djupt inifrån.    

Genom att omfamna tystnaden skapar vi utrymme för så mycket vackert som inte får plats i vardagens brus. I tystnaden finns utrymme för att ta emot, att landa i det som är sant, att få perspektiv, att tänka klart tankar, känna klart känslor. Där finns utrymme för reflektion, klarhet, insikt, för vila, återhämtning, läkning.

Tystnaden ger dig gåvan att släppa taget om görandet, och mjukt omfamna och uppleva det vackra och enkla naturliga varandet.


Tystnadens sacred space
Tystnaden ger dig gåvan av att uppleva nuet utan att bli avbruten, uppleva dig utan yttre intryck, och få riktig kvalitetstid med dig själv. Hur din upplevelse tar form beror helt på vart du befinner dig och vad du har för behov och intentioner. Kanske får du en känsla av en stor utandning. En stor vacker let go. Stillhet. Frid. Enkelhet. Harmoni. Tillåtelse. Tillit. Kärlek. Glädje. Frihet. Klarhet. Avslappning. Påfyllning. Vilsamhet. Tacksamhet. Kanske en mix av allt, eller något helt annat.

Min pärla i skogen
Det känns extra fint att bjuda in till en upplevelse i Sacred Silence i mitt Skogshem. Ett mysigt ombonat litet hus på en liten höjd omhuldat av skog och med öppna fält runt hörnet och en underbar sjö inom gångavstånd. Här är det lugnt och fridfullt med naturen helt inpå, tomten har många olika platser att sitta på och utforska och små stigar att vandra på - en perfekt miljö för ett retreat i sacred silence. Även huset bjuder in till flera mysiga platser som t ex framför brasan eller på den mysiga altanen. Här finns också två små lurviga katter som tillför både liv och mys. Eftersom det är ett mindre hus har du alltid någon i din närhet vilket bjuder in till en trygg och mysig upplevelse med en känsla av gemenskap och samhörighet.

Jag håller och guidar dig
Min intention är att hålla dig genom vistelsen och guida dig till en trygg och givande upplevelse i tystnad. Retreatets upplägg är utformat utefter denna intention. Vi samlas några gånger per dag för olika typer av sessioner där jag guidar dig hem till dig själv. Våra samlingar är som ett ankare där du landar djupare hem till dig och din essens, som hjälper ditt sinne att vila så du kan landa med närvaro i kropp, hjärta och själ. Jag finns också alltid där som ett stöd om det skulle vara något.

Intuitivt flöde
Jag arbetar intuitivt och följer flödet för vad som känns sant i stunden, och använder mig av metoder både i stillhet och i rörelse - ibland kommer du guidas till att väckas och fyllas på inifrån med hjälp av rörelse, och ibland kommer du få smälta in i avslappning i stillhet. Du kan komma att uppleva olika typer av meditation, enkla andningsövningar, meditation i rörelse, kärleksfull kroppsnärvaro, reflektion, stimulering av olika sinnen, närvaroövningar, shaking, hjärtöppnande och avslappnande övningar.

Sessioner varvat med fri tid
Sessionerna är till för att stötta dig till att landa hem i dig och mjukt omfamna nuet, så du kan uppleva tystnadens vackra kraft, visdom och kärlek. Samlingarna är dock inte obligatoriska så vill du hellre vara i tystnad med dig själv vid något tillfälle så går det lika bra. Mellan sessionerna väljer du vad du gör med din tid. Kanske vill du promenera, vila, meditera, skriva, eller njuta av naturen, sitta i hammocken, titta på blommorna, lyssna på fåglarna, mysa med katterna, kanske ta en cykeltur på grusvägarna eller ett dopp i sjön. Det finns många olika möjligheter - framförallt vill jag bjuda in dig till att vara - att uppleva dig själv i stillhet och enkelhet.


ORD FRÅN TIDIGARE DELTAGARE

“ Magisk… det är det jag tänker om helgen och kommer berätta för nära och kära! Att få dela upplevelsen av tystnad i trygg guidning av Erica har varit fantastiskt. Bär med mig en känsla av stillhet och tacksamhet. Längtar efter mer tystnad ““ Kravlöst. Känt mig lugn och fri i huvudet, hade gärna stannat längre. Jättefin guidning och härlig musik. Skönt att inte behöva vara trevlig och social utan bara vara med sig själv. Avklätt, kravlöst, underbart. Mycket god mat. Skönt med tystnad under måltider. Superhärligt! ““ En helg fylld av stillhet, gemenskap och tid för sig själv. Gudomlig mat! Sköna meditationer som öppnat upp för tankar och insikter. Fint upplägg med sessioner och egentid. Erica är en fantastisk värd som är inlyssnande, nyfiken och ger deltagarna en trygghet. Tack för en fantastisk helg. Kommer gärna tillbaka ♡ ““ Så mysigt att vara på tyst retreat. Det var inte läskigt som jag tänkte det skulle vara, och med vägledning av Erica ännu bättre. Så berikande upplevelse. Unna dig tid i tystnad. Tack för den här gåvan ♡ “

SACRED SILENCE RETREAT
~ Upplev tystnadens magi ~

Datum
11-14 juli - Fullbokat!
22-25 augusti - BOKNING ÖPPEN

Tid 
Start: Torsdag kl 18.00
Slut: Söndag ca kl 15.00

Mat 
Härliga näringsrika vegetariska måltider

Logi
Sovplats i huset eller gäststugan i ombonade rum för 2-3 personer, vilket bjuder in till en mysig sovupplevelse med en känsla av gemenskap - perfekt sovarrangemang för en upplevelse i tystnad.

Följande ingår
♡ Härliga näringsrika måltider: 3 frukost, 3 lunch, 3 middag, 3 fika
♡ 3  nätters logi i mysiga sovrum med naturen utanför fönstret
♡ Guidade sessioner: ca 3 per dag
♡ Sacred Silence
♡ Skog och natur inpå huset
♡ Öppna fält och sjö i inom promenadavstånd
♡ Hög mysfaktor
♡ Vacker gemenskap
♡ Upplevelse för livet

Investering 
2990 kr
Anmälningsavgiften är 1500 kr och betalas i samband med bokning  

Bokning
BOKA genom att maila create.w.erica@gmail.com eller klicka HÄR ♡
7 exklusiva platser
Bokningsvillkor

Vill du förlänga din vistelse genom att lägga  till extra nätter innan eller efter retreatet? Maila din förfrågan.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. Är det första gången du upplever ett tyst retreat så är det här perfekt för dig. Och har du varit i tystnad många gånger förut så är det lika perfekt. Varmt välkommen att uppleva denna version av dig i Sacred Silence under min guidning i mitt underbara Skogshem.

Plats och transport
Skogshem ligger på landsbygden 15 minuter utanför Sala, ca 1,5 tim nordväst om Stockholm med både bil och tåg. Sala är den närmaste tågstationen för dig som planerar att åka kollektivt. Meddela mig i god tid om du behöver upphämtning och stäm av tid med mig innan du bokar tåg.

Frågor?
Jag vill att du känner dig trygg och kan slappna av och njuta av din vistelse. Maila mig på create.w.erica@gmail.com om du har frågor eller funderingar. 

Tystnaden är mitt sacred space, där finner jag klarhet, harmoni, frihet - där landar jag hem, på riktigt hem - i djupet av min essens. I tystnaden har jag allt, är allt. I tystnaden kan jag andas ut, känna, älska, vara. Där får hela min being ta plats, och min fulla potential som människa.  

De upplevelser jag haft i tystnad har givit mig livsförändrande insikter och skiften, och jag ser så mycket fram emot att öppna upp mitt Skogshem för din unika upplevelse av tystnaden.
Det känns underbart.

 

Med kärlek
Erica

Tystnaden är mitt sacred space, där finner jag klarhet, harmoni, frihet
- där landar jag hem, på riktigt hem - i djupet av min essens.
I tystnaden har jag allt, är allt. I tystnaden kan jag andas ut, känna, älska, vara.
Där får hela min being ta plats, och min fulla potential som människa.

De upplevelser jag haft i tystnad har givit mig livsförändrande insikter och skiften,
och jag ser så mycket fram emot att öppna upp mitt Skogshem för din unika upplevelse av tystnaden.
Det känns underbart.  Med kärlek
Erica