Meditera i Göteborg

Meditera i Göteborg

SKAPA I MEDITATION

En kraftfull meditation där du får connecta med din fulla potential och skapa en helt ny energi och frekvens. När du är i denna energi får du möjlighet att sätta intention för den nya månaden, vilket är väldigt kraftfullt.  

   Jag guidar dig in i det undermedvetna och tar dig med på en resa där du får uppleva allt det där du vill ha mer av i ditt liv: kärlek, frihet, överflöd, kraft, tillit, glädje, lugn etc. Vi lägger grunden för nya undermedvetna program, och en ny upplevelse av dig själv och ditt liv. Du attraherar nya situationer, nya människor - och ser livet genom en ny lins.  

Det finns en oändlig potential inom dig - bortom allt du kan föreställa dig idag. I denna typ av meditation får du möjlighet att connecta med din fulla potential, komma närmare din sanning, och skapa mer av det du vill ha mer av i ditt liv.

Jag kom i kontakt med denna meditationsteknik via min stora lärare Dr Joe Dispenza, och för mig finns det ett liv innan och ett liv efter jag började med denna typ av meditation. Jag uppgraderades inuti och därefter uppgraderades mitt liv. För evigt tacksam.  Läs mer om min resa under "about me" i menyn.

Jag håller i fysiska meditationer sporadiskt i Göteborg. Klicka på knappen för att se om det finns några planerade tillfällen. Annars hänvisar jag dig till mina kraftfulla meditationspaket i menyn.

🌻 Första tisdagen varje månad 18.30-19.30⠀
🌻 Baazgatan 7, Mölndal⠀
🌻 Gratis parkering⠀
🌻 Närmaste hållplats är Mölndal station/innerstad, Storgatan eller Katrinebergsgatan (busshållplats). Det går pendeltåg från Göteborg Central (8 min) och spårvagnar och bussar. ⠀
🌻 Pris: 99 kr, alt 80 kr för studerande/ sjukskriven/ arbetssökande/ pensionär⠀
🌻 Passar alla

Varmt välkommen att uppleva nya nivåer och aspekter av dig, och den starka energi som skapas när vi mediterar tillsammans!  

Med värme och kärlek,
Erica

SOUL CIRCLE

Utvecklas och möt soul friends

Vi träffas online i grupp och delar och inspireras kring ämnen om livet och spiritualitet. Att utvecklas tillsammans är mer kraftfullt, mer inspirerande och mer glädjefyllt. Längtar du efter soul friends och inspiration, och vill utvecklas och ta ditt liv till nästa nivå?
This is for you!

1:1 GUIDANCE

Ta dig och ditt liv till nästa nivå

Jag guidar dig till att hitta hem till din sanning och kliva i den härligaste och friaste versionen av dig så att du kan leva ut din fulla potential. Vill du uppgraderas och lära dig att samarbeta med universum så att du med flow och glädje kan skapa ett liv som du älskar?
I am your girl!

Din tid är nu!