3 MONTH PROGRAM

LÄNGTAR DU EFTER ATT UPPLEVA DIN FULLA POTENTIAL OCH LEVA DITT HÄRLIGASTE LIV?

Välkommen till en expanderande resa som guidar dig hem till allt du är, så du kan blomma ut i din fulla potential och leva ditt härligaste och mest levande liv!

Detta 3-månaders program bjuder in till en riktigt juicy och lyxig upplevelse som inleds och avslutas med retreat. Däremellan möts vi några gånger online, och utöver det består en stor del av upplevelsen av löpande guidningar via ljudmeddelanden i en exklusiv chatt.

Känns det härligt och lyxigt?
Läs vidare - it might just change your life!

♡♡♡

LÄNGTAR DU EFTER ATT UPPLEVA DIN FULLA POTENTIAL OCH LEVA DITT HÄRLIGASTE LIV?

Välkommen till en expanderande resa som guidar dig hem till allt du är, så du kan blomma ut i din fulla potential och leva ditt härligaste och mest levande liv!
 
Detta 3-månaders program bjuder in till en riktigt juicy och lyxig upplevelse som inleds och avslutas med retreat. Däremellan möts vi några gånger online, och utöver det består en stor del av upplevelsen av löpande guidningar via ljudmeddelanden i en exklusiv chatt.

 Känns det härligt och lyxigt?
Läs vidare - it might just change your life!  


♡♡♡  

Det finns en enorm potential i dig, du är här av en så viktig anledning och du har blivit välsignad med gåvor, egenskaper och energier som bara du har. Inom dig bor så mycket juice. Så mycket att känna, uppleva, njuta av - och mer kraftfullhet och visdom än du kan ana.

Jag är här för att hjälpa dig att väcka allt du har inom dig, allt som är du, så att du kan omfamna hela dig och blomma ut i din fulla potential - med alla dina färger och nyanser.  Från denna plats kan du uppleva livets juice, njuta av att vara du, känna livet inom dig, och leva ditt liv på ett sätt som gör dig uppfylld och upprymd samtidigt som du vilar i ett skönt lugn, och en trygghet och självklarhet.

Du står inför en resa som bjuder in dig till att vara mer av DU, njuta mer av allt du är - och uppleva mer av dig själv och mer av detta spännande äventyr till liv!

ALL OF YOU
~ 3 MONTH PROGRAM ~

Detta kraftfulla 3 månaders-program är en exklusiv resa där du får ta emot mycket. En unik och helt ljuvlig paketering som lägger grunden för en transformerande och expansiv upplevelse där du är hållen och stöttad hela vägen.

Här följer mer detaljerad information om programmets innehåll:

INLEDANDE OCH AVSLUTANDE RETREAT
Vi inleder vår resa tillsammans genom att mötas live för ett fantastiskt retreat. På så vis kommer du in i energin och i gruppen, och landar hem hos dig själv på djupet - bästa starten för att skapa en trygg och kraftfull upplevelse. På samma sätt rundar vi av programmet tillsammans - ett avslutande retreat som hjälper dig att omfamna den nya versionen av dig, och få space att reflektera och landa, samt att vi som grupp får möjlighet att fira vår resa tillsammans - allt vi upplevt, skapat, delat - och allt vi tar med oss in i framtiden.

Dessa retreats är otroligt viktiga och kommer lägga grunden och sätta energin för en kraftfull resa -  både för dig själv och tillsammans som grupp.

ONLINETRÄFFAR OCH WHATSAPPGRUPP
Mellan dessa två retreats möts vi 3 gånger online, med ungefär tre veckors mellanrum. Mellan våra totalt 5 träffar sker den största delen av vår resa  - vardagen - som är där mycket av utvecklingen sker, och den delar vi tillsammans med hjälp av en whatsappgrupp.

Gruppen kommer fungera som ett forum där vi connectar och där kommer även en stor del av programmet ta form - genom att jag guidar via ljudmeddelanden.

EXKLUSIV GUIDNING VIA LJUDMEDDELANDEN
I gruppen kommer jag löpande dela med mig av guidning via ljudmeddelanden. Det är i den fria intuitiva kommunikationen min visdom och inre juice kommer fram som bäst, och det är ett väldigt härligt och kraftfullt sätt att ta emot guidning via ljud. Guidningarna kommer ske intuitivt och kan vara olika flöden där jag delar med mig av inspiration, energi, perspektiv, reflektioner, verktyg. Det kan vara meditationer i stillhet eller rörelse. Det kan vara en mindre uppgift, eller fokus för dagen eller veckan, eller något helt annat som kommer till mig i stunden.

Att ta emot min guidning, energi och närvaro så frekvent är en exklusiv möjlighet som kommer påverka dig och boosta dig mer än du anar, det kommer göra stort avtryck i din vardag och ge en kraftfull effekt på din energi, känsla, medvetenhet och utveckling.

LÖPANDE GUIDNING OCH COMMUNITY
Guidningen kommer ske flera gånger per vecka och är en stor del av vår resa tillsammans. Denna kontinuerliga påfyllning och stöttning i vardagen gör den stora skillnaden för att skapa förändring på djupet. Verkligen en game changer i en period av expansion och transformation.

Att dessutom tillhöra en grupp som gör resan tillsammans är väldigt kraftfullt av många anledningar - dels att vara en del av ett community och känslan av att inte vara ensam som många är på sin utvecklande resa - och dels förstärks både motivationen och modet att prova nytt när man har en känsla av att "we're in this together".  

Att spendera två hela helger tillsammans och tre träffar online, och utöver det dela vardagen i gruppen och genom connectande samtal, kommer föra oss som grupp otroligt nära varandra - vilket känns så vackert och berikande, och det finns en stor möjlighet att möta vänner att fortsätta dela livets ride med.

VAD DU KAN FÖRVÄNTA DIG
Vår tid tillsammans kommer bjuda in till utveckling på alla nivåer. Du kommer lära känna dig på nya sätt - komma närmare din essens och inner juice - vara mer i kontakt med ditt sanna jag och din inre längtan, det som på riktigt lights you up from deep within.  Och du kommer känna att du förstår dig själv bättre och veta hur du kan förstärka och vårda din känsla och energi, så att du kan fortsatt blomstra och expandera in i den högsta versionen av dig på din unika och magiska livsresa.  

Du kommer ta ett stort steg i din personliga, spirituella och emotionella utveckling. Vi kommer väcka och skapa en självklar plats för det som längtar efter att ta mer plats i dig just nu. Kanske det mjuka, kraftfulla, lekfulla, tillitsfulla, lättsamma, roliga, vilsamma, glädjefyllda, levnadsglada, harmoniska, äventyrliga, frisläppta, nyfikna, tillåtande, modiga, utforskande, njutningsfulla. Kanske det du minst förväntar dig, eller det du redan vet att du behöver, eller både och.

Tillåt dig att vara öppen för alla möjligheter och förvänta dig att du får precis det du behöver - det är ett kraftfullt program där du har möjlighet att omfamna och expandera in i det du allra mest längtar efter!

VAD DU FÅR
♡ Två retreats i mysig lantlig miljö fyllda med värdefulla guidade sessioner, inklusive boende och helpension: middag, lunch och fika.
♡ Tre onlineträffar där du fylls på med inspiration, energi och en känsla av gemenskap och samhörighet
♡ Guidning via ljudmeddelanden i grupp som kommer ge en kraftfull effekt på din energi, känsla, medvetenhet och utveckling
♡ Forum där du kan dela med dig och sätta ord på din resa i vardagen och ta del av andras resa
♡ Community och connectande samtal - dela upplevelsen och upplev en starkare energi och kraft och en känsla av att "we're in this together"
♡ Individuell vägledning vid behov
♡ Löpande guidning och stöttning i vardagen - game changer i en period av expansion
♡ Ta emot det bästa av allt jag lärt mig under +10 år av utforskande, skapande och lärande
♡ Vacker gemenskap - möjlighet att utveckla nya meningsfulla härliga relationer
♡ Oförglömlig upplevelse

INVESTERING
9999 kr - Exklusivt program till oslagbart pris!

Boka senast 30 juni och få en gratis expanderande session - otroligt värdefullt att kicka igång din resa redan nu 

Anmälningsavgiften på 3333 kr betalas i samband med bokning.

Därefter betalas 3333 kr senast 25 augusti och 3333 kr senast 25 september. Givetvis går det bra att betala allt på en gång. Har du företag så fixar jag faktura.

BOKNING
Boka din plats genom att maila create.w.erica@gmail.com eller via "kontakta mig" nedan.
Programmet är för kvinnor
6 exklusiva platser ♡

DATUM OCH MER INFO
Inledande retreat: 30 augusti - 1 september
Online träff: v37
Onlineträff: v40
Onlineträff: v43
Avslutande retreat: 15-17 november

Retreaten äger rum utanför Sala i mitt kära Skogshem, ett mysigt litet hus i en skogsglänta med ett påtagligt lugn. Beläget i lantliga omgivningar med öppna fält och sjö inom promenadavstånd. Delat boende i mysiga sovrum. Upphämtning vid tåg i Sala eller samåkning kan ordnas. 

FRÅGOR OCH KONTAKT
Känner du en dragning, längtan eller något annat som väcks? Kanske dyker det upp frågor? Låt oss ta ett utforskande samtal för att ta reda på om detta är för dig ♡

OM ERICA

Jag har spenderat de senaste 10 åren med att dedikerat utforska och utveckla mig för att lära känna den härligaste och mest sanna versionen av mig. Jag har varit, och är, enormt hängiven min personliga, spirituella och emotionella utveckling. Jag har provat mig fram och utforskat mig själv på oändliga sätt, gått livsförändrande kurser, varit på massor av retreats, och lagt hundratusentalskronor på att lära mig av fantastiska ledare från olika delar av världen.

Jag har samlat på mig en rik bank av kunskap, verktyg, metoder och erfarenheter - och i detta program ger jag generöst av hela mig, för att hjälpa dig att komma i kontakt med och omfamna fler nyanser av dig och leva ditt mest levande, meningsfulla, härliga liv.

♡♡♡

ORD FRÅN TIDIGARE DELTAGARE

"TACK ur djupet av mitt hjärta för att DU är DU och för all din visdom. Du hjälper mig att rikta fokus till en annan, ljusare och sannare tillvaro! Du har gett mig "nyckeln" till att börja våga vila, släppa taget och känna tillit till att det är ok och blir bra. Så befriande att lita på livet. Jag börjar upptäcka en ny väg framåt i livet, och det är tack vare dig. Tack för att jag får ta del av din kunskap och glädje, lugn och värme, hoppfullhet och allt ljus.""Jag har aldrig känt mig så fri som jag gör nu efter jag varit på ditt retreat. Tack för att du hjälper mig att växa och landa in i min kraft, och uppmanar till att leva mitt liv på mitt sätt. Vilken underbar gåva du ger oss alla genom att hålla space och så omsorgsfullt leda oss igenom de resor vi behöver göra. Det är så kraftfullt och frigörande. Tack!"
 


Tack fantastiska du för dina vackra, kraftfulla guidningar som leder oss tillbaka till vår essens och till ett liv fyllt av mer liv, kärlek och ljus. Är så innerligt tacksam att jag får ta del av all din kärlek och visdom. “"Du har hjälpt mig att påbörja en livsavgörande resa till att bli hel, läka och att hitta mitt personliga kall i livet! Du har hjälpt mig att börja lyssna mer på kroppen och själens signaler. De säger så mycket mer än jag tidigare förstått eller ens försökt lyssna på. Också så fint att tillsammans med andra få chans att vara hela jag - med alla färger. Tack för dig och för allt som du gör för mig och andra!"

Jag ser fram emot att dela denna härliga resa tillsammans fylld av livslust, expansion, vilsamhet, tillåtelse, njutning, frihet, uppfylldhet, och uppleva livets äventyr inom oss och tillsammans!Med kärlek och lust
Erica