Aktiviteter och event

Aktiviteter i Göteborg

Här finner du info om de aktiviteter jag erbjuder. Längtar du efter retreat så finner du info om kommande retreat under Retreats i menyn. Det går även utmärkt att anlita mig för privata tillställningar eller för ditt företag i Västerås eller Stockholm. Kanske ska ni ha konferens och vill prova något lite utanför boxen, eller kanske vill ni ha regelbundna sessioner med meditation eller stressreducerande rörelse på kontoret.
Välkommen med din förfrågan.

Är du intresserad av att samarbeta med mig eller har frågor om mina aktiviteter och det jag erbjuder?

Klicka på knappen eller maila create.w.erica@gmail.com

SOULFUL DANCE JOURNEY

Kom hem till din kropp och själ

I Soulful Dance Journey tillåts din kropp och själ att komma till uttryck till olika typer av musik. Jag guidar dig genom en frigörande, härlig och inkännande resa som tillåter dig att släppa på spänningar, tankar och komma hem till dig, ditt inre lugn och allt som är levande i dig.

SKAPA I MEDITATION

Kom hem till din sanning och ditt inre välmående

I Skapa i Meditation går vi in i det undermedvetna och upplever och skapar mer av det vi vill ha mer av. Jag guidar dig genom olika typer av kraftfulla meditationer som hjälper dig att komma hem till din sanning, ditt inre välbefinnande och din fulla potential.

Din tid är nu!

SOUL CIRCLE

Utvecklas och möt soul friends

Vi träffas online i grupp och delar och inspireras kring ämnen om livet och spiritualitet. Att utvecklas tillsammans är mer kraftfullt, mer inspirerande och mer glädjefyllt. Längtar du efter soul friends och inspiration, och vill utvecklas och ta ditt liv till nästa nivå?
This is for you!

1:1 GUIDANCE

Ta dig och ditt liv till nästa nivå

Jag guidar dig till att hitta hem till din sanning och kliva i den härligaste och friaste versionen av dig så att du kan leva ut din fulla potential. Vill du uppgraderas och lära dig att samarbeta med universum så att du med flow och glädje kan skapa ett liv som du älskar?
I am your girl!